financieel advies

Financieel advies

Vrije tijd wordt voor bijna iedereen steeds schaarser en belangrijker. In die vrije tijd wil je waarschijnlijk leuke activiteiten ondernemen. Je wilt dan vooral niet bezig zijn met zorgen en vragen over je financiële huishouding. Of het nu gaat om je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen of de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, je kunt vast leukere dingen verzinnen. Ook al besteed je er veel tijd aan, het blijft mogelijk dat je niet helemaal zeker weet of je het wel optimaal hebt geregeld.   

Onzekerheid kan ook veroorzaakt worden omdat in de loop der jaren een versnippering van het advies is ontstaan door de betrokkenheid van soms wel vier adviseurs. Dan wordt financiële planning wel een lastige opgave. Volgens Bie Sure is het startpunt van een financiële planning het vertrouwen in één adviseur die alle financiële zaken voor je regelt. Die adviseur, wilt Bie Sure graag voor jou zijn.

Natuurlijk is het inschakelen van een professional  voor financieel advies niet gratis. Je bespaart hier echter veel tijd mee en je krijgt er zekerheid en vertrouwen met betrekking tot je financiële zaken voor terug. 

De advisering van Bie Sure begint meestal met een kenningsmakingsgesprek. Als dat van beide kanten als positief wordt ervaren, maken we afspraken over de vervolgstappen. Ook de kosten van het advies komen dan uiteraard ter sprake. Je kan natuurlijk ook alleen voor een hypotheekadvies of voor de beoordeling van je verzekeringen contact opnemen.

Bie Sure biedt onder andere de volgende diensten aan:

  •  Adviseren over nieuwe en beoordelen bestaande hypotheek
  •  Adviseren over nieuwe en beoordeling bestaande schade- en levensverzekeringen
  •  In kaart brengen of beoordelen pensioen (ouderdoms- en nabestaandenpensioen)
  •  Jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
  •  Jaarlijkse verzoeken Fiscale Toeslagen

Al onze diensten kunnen wij voor je uitvoeren ongeacht bij welke maatschappij en tussenpersoon deze momenteel lopen.

DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

VUL HET FORMULIER IN ALS JE VRAGEN HEBT

CONTACTFORMULIER

Bie Sure

Duidelijk en professioneel financieel advies

010 – 4707165

Vlasakker 98
3124 AL Schiedam

info@biesure.nl