HYPOTHEKEN

HYPOTHEKEN

Het adviseren over een hypotheek is maatwerk. Hypotheken worden meestal voor langere tijd afgesloten en hebben een wezenlijke invloed op het bedrag dat je maandelijks aan andere zaken kunt besteden. Daarom is het van belang om je goed voor te laten lichten en een hypotheek te kiezen die is toegesneden op jouw persoonlijke situatie.

De hoogte van de rente is belangrijk, maar zeker ook de voorwaarden van de geldverstrekker. Daarnaast is de betaalbaarheid van de hypotheek van belang wanneer er een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of relatiebeëindiging. Dit zijn geen prettige gespreksonderwerpen, maar wel van belang voor uw eigen zekerheid.  

Het vergelijken van hypotheken is aan te raden voor een weloverwogen beslissing. Het is van belang om voldoende tijd te nemen voordat er een offerte wordt aangevraagd, en niet af te gaan op één voorstel. Bie Sure helpt je hier verder mee.

Bie Sure is gespecialiseerd in:

  •  Hypotheken waarbij gedurende de looptijd wordt afgelost
  •  Hypotheken waarbij aan het einde van de looptijd wordt afgelost
  •  Aflossingsvrije hypotheek

Doordat er veel geldverstrekkers zijn, is het zelf vergelijken van rentes en voorwaarden vaak een onbegonnen taak. Maak hiervoor een afspraak met Bie Sure en laat je verder helpen door dé specialist.

VUL HET FORMULIER IN ALS JE VRAGEN HEBT

CONTACTFORMULIER

Bie Sure

Duidelijk en professioneel financieel advies

010 – 4707165

Vlasakker 98
3124 AL Schiedam

info@biesure.nl